top of page
iStock-1191595729.jpg

ABCOOL TECH

De trendy specialist voor de installatie en het onderhoud van uw huishoudelijke of professionele airconditioning (airco) installatie in Brussel.

ABCOOL Tech

Onze airconditioning systemen

Bij ABCOOL Tech zijn we gespecialiseerd in de installatie, het onderhoud en de reparatie van huishoudelijke en professionele ventilatiesystemen. Vertrouw op ons bekwame team voor een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet.

Vraag naar

UW GRATIS OFFERTE

Aanvraag voor :

Bedankt voor uw bericht!

Installation · entretien · réparation d'Air Conditionné / Airco à bruxelles

Moderne airconditioners

Elk jaar opnieuw komen periodes van zeer warm weer tijdens het zomerseizoen steeds vaker voor in België. Een eenvoudige oplossing om geen last meer te hebben van die hitte is het installeren van een airconditioner of ventilatiesysteem. Bij ABCOOL Tech stelt onze jarenlange ervaring ons in staat om uw noden nauwkeurig te bestuderen, en een passende oplossing te bieden met kwaliteitsapparatuur. Wij plaatsen zowel inbouw splitairconditioners als opbouw airconditioners. Dit alles stemmen wij af op uw wensen en de inrichting van uw omgeving, op zeer professionele wijze.

Wij passen ons aan al onze klanten aan

Wij zijn in staat om de juiste oplossing te bieden, wat uw ruimtes en uw technische beperkingen ook zijn. Hierdoor profiteert u van de meest efficiënte airconditioning van de markt.

Wij bieden ook onderhoudscontracten aan voor bedrijven en horecaprofessionals, zodat zij op termijn verzekerd zijn van een efficiënt systeem. Daarnaast verzorgen wij de installatie en het onderhoud van de koelcellen.

Wij zijn bevoegd om verzoeken van particulieren op te lossen, maar wij werken ook:

voor de particuliere sector

voor de horeca

voor winkels

voor magazijnen

voor computerzalen

etc.

Installation · entretien · réparation d'Air Conditionné / Airco à bruxelles

Betrouwbare merken voor een onberispelijke service

Wij werken altijd met de beste merken om hoge prestaties te garanderen, wat uw situatie ook is. Maak een keuze uit ons brede assortiment en kies voor een apparaat van een van de volgende merken:

Daïkin®

LG®

Carrier®

Panasonic®

Mitsubishi®

etc.

HEEFT U EEN VRAAG OF HEEFT U SNELLE HULP NODIG BIJ PROBLEMEN? AARZEL NIET EN CONTACTEER DE SPECIALISTEN VAN ABCOOL TECH!

bottom of page