top of page

ABCOOL TECH
Uw HVAC-expert: onderhoud en installatie van airconditioning, warmtepomp, ventilatie,   centrale verwarming en zonnepanelen. Daikin en Fujitsu-specialist.
Erkend bedrijf.

Domaines

Onze specialiteiten

Als u op zoek bent naar een ervaren chauffagist, dan is ABCOOL Tech uw partner bij uitstek. Het bedrijf is gespecialiseerd in centrale verwarming, ventilatiesystemen en airconditioning en voert daarnaast ook sanitaire en elektriciteitswerken uit. 

Het biedt zijn klanten een volledige service aan, gaande van de plaatsing over het periodiek onderhoud van de installatie tot en met de dringende herstelling in noodgevallen. 

ABCOOL Tech werkt zowel in opdracht van particulieren als voor de industrie. Het bedrijf heeft zijn vestiging in Jette in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, maar het ontplooit zijn activiteiten in heel België.

Vraag

UW GRATIS OFFERTE

Bedankt voor uw bericht!

Installation · entretien · réparation d'Air Conditionné / Airco à bruxelles

Dringende reparaties 24/7 en professionele technische dienstverlening

De klanten van ABCOOL Tech kunnen te allen tijde rekenen op een gedegen dienst na verkoop en een nauwgezet onderhoud van hun installatie. 

Maar dat is niet alles: in geval van nood hoeft u maar contact op te nemen met de specialisten van ABCOOL Tech. Zij staan paraat voor elke dringende herstelling, non-stop en eender waar in België. 

Bovendien zullen zij u – indien dat mogelijk is - tijdens hun interventie deskundig adviseren om een gelijkaardig probleem in de toekomst zoveel mogelijk te vermijden.

Een betrouwbare partner tot uw dienst

De chauffagisten houden van hun stiel en zijn keien in hun vak. Niettemin zorgen zij ervoor dat zij op de hoogte blijven van de evolutie en de innovaties op het gebied van centrale verwarming en airconditioning. 

Of u nu een privépersoon of een bedrijfsleider bent, ABCOOL Tech is beslist uw aanspreekpunt voor al uw projecten in verband met centrale verwarming, ventilatie en klimaatregeling. 

 

Neem gerust contact met hen op voor bijkomende inlichtingen of een gratis prijsopgave!

PROFITEER VAN DE KNOWHOW VAN ABCOOL TECH MET BETREKKING TOT CENTRALE VERWARMING EN AIRCONDITIONING

bottom of page